10 jaar Concert at Sea!

IMG_2300

Het is gewoon alweer eind juni, de tijd lijkt maar om te vliegen en voor we het weten is het al weer 2016! Nu had ik van het weekend ook nog iets ergs leuks op mijn planning had staan: Concert at Sea!

Het is eigenlijk zo dat de diabetespoli allemaal leuke uitjes organiseert, en er staat nu al een paar jaar Concert at Sea op de planning! Wat ik natuurlijk onwijs leuk vind, wie wil nu niet naar een soort zomer festival met mensen die hetzelfde hebben als jou? Ik zeg er zeker geen nee tegen als er weer een uitnodiging op de mail verschijnt die zegt dat er weer tickets zijn bemachtig. Ik zit nu al weer met smacht te wachten om te gaan, elke keer met ongeveer hetzelfde clubje te gaan en genieten van de muziek en de gezelligheid om je heen!

Dit jaar ben ik weer geweest met, Melissa! (Er waren er dit jaar erg weinig van ons groepje. )Wat heb ik genoten van de geweldige optredens van de velen bekenden artiesten en de geweldige sfeer om ons heen. Door de diabetespoli kunnen jongeren met kinderen een dagje of in dit geval een weekend genieten van een zorgeloos leven, even de diabetes vergeten zeggen ze altijd. Iets waar ik ze zeer dankbaar voor ben, ondanks dat je het niet kan negeren dat je nou eenmaal diabetes hebt. Ja, ik heb al 16 jaar diabetes, om precies te zijn kreeg ik het toen ik 14 maanden oud was, op 14 februari. Het is toen niet ontstaan, het is toen eigenlijk ontdekt. Nu ik 17 jaar oud ben, ben ik er wel een beetje dankbaar voor dat ik het toen heb gekregen en niet een jaar of vijf terug. Het hoort gewoon bij mijn leven en ik weet het gewoon niet beter. Veel mensen kunnen zo veel vragen op me afvuren zonder dat ik het erg vind, aangezien het gewoon normaal voor me is geworden. Diabetes of geen diabetes ik ben en blijf gewoon Lotte! Maar, genoeg over mijn diabetes. Het was een geweldig weekend waar ik elk jaar naar toe kan leven.

Met Melissa!

Vorig jaar had ik mijn –toen- gloed nieuwe camera mee en dat leverde ook leuke foto’s op met wild vreemde mensen, voor mij wat onwennig maar nu ik die foto’s terug zie kan ik enkel lachen en er aan terug denken. Net zoals met de borden die we de aller eerste keer hadden gemaakt met; Free Hugs! Het waren gekke leuke acties, die kleine dingen vergeet ik echt niet zo maar weer. Nu hadden Melissa en ik ook weer een bord gemaakt met de tekst: Alleen maar liefde! (Die zie je op de foto hierboven!)

Matt Simons

Wie ik dit jaar allemaal heb gezien? Het zijn er een hele boel! Zelf ben ik enkel de zaterdag mee geweest, dus ik heb niet meegekregen wie er vrijdag waren. Op zaterdag speelden sowieso: Miss Montreal, Rowwen Heze, Chef’special, Counting Crows, Blof, Peer, Liptease, Matt Simons, Kenny B, Typhoon en Wipnes & Pim.

Chef's special

Melissa en ik hebben ze niet allemaal gezien maar wel voor een groot deel: Miss Montereal, Rowen Heze, Chef’Special, Counting Crows, Matt Simons, Kenny B en natuurlijk BLØF! Elk jaar maakt BLØF er weer een spektakel van met de licht shows en velen artiesten bij hun op het podium. De meeste bekende hits van alle artiesten hebben we wel gehoord en vooral bij BLØF kan iedereen gewoon vrolijk mee zingen, iedereen kent vast wel een nummer van hun? Wij Zeeuwen in ieder geval wel!

We hebben ook wel gelachen op Kenny B, die dacht dat het noorden even het zuiden was, maar hij werd er al snel op gewezen dat het de anderen kant was en toen begon het geweldige liedje Parijs die iedereen wel kent! Soms zie je ook mensen die net iets te veel op hebben en helemaal uit hun dak gaan, het geeft een grappig zicht moet ik toegeven.

Kenny B

Ik heb echt weer genoten van de velen artiesten die optraden, de muziek maakt je gewoon vrolijk en als je tussen de menigte staat zing je gewoon allemaal even hard mee. Ook al kunnen sommigen mensen niet zingen, waaronder ik. Het blijft gewoon leuk om schaamteloos mee te zingen omdat de muziek toch behoorlijk hard staat zodat je jezelf niet eens meer kunt verstaan haha.

Nu hoop ik weer op een geweldig nieuwe line up voor 2016! Ik kan niet wachten om weer te gaan met onze ‘D-maatjes’ groep! Ben jij wel eens naar Concert at Sea geweest of zou je der graag heen willen? Ik ben benieuwd!

Xx Lotte

Geef een reactie