Mijn hoogtepunten van 2015!

In een jaar kan veel gebeuren, je hebt natuurlijk de hoogtepunten en de dieptepunten. Je leert steeds meer bij en de levenslessen staan om de hoek op je te wachten. Nu het al weer december is en 2016 op ons staat te wachten bedacht ik me iets. Wat heb ik dit jaar eigenlijk allemaal gedaan? Wat was er zo speciaal aan dit jaar en wat wil ik anders doen in 2016? Niet dat ik zo iemand ben die me goede voornemens voor schrijf. Ik wil het meer doelen noemen die ik graag eens wil halen en die misschien wel ook echt haalbaar zijn! Hier zijn dus een aantal hoogtepunten van 2015!

 

  • Ik ben mijn blog begonnen! Ik heb schrijven altijd al erg leuk gevonden, alleen neemt niet iedereen je serieus als je dyslexie hebt. Dan klinkt het meer als “Ow.. je hebt dus je eigen blog? En je bent dyslectisch?” Als of ik niet helemaal honderd procent was toen ik op het idee kwam om mijn eigen blog te beginnen? Haha, misschien ben ik ook niet honderd procent, maar ik blijf hier nog lang mee door gaan als het aan mij ligt! 🙂

 

  • Ik ben over gegaan naar het tweede leerjaar van mijn opleiding! Nu ik als grafische vormgever aan de slag mag en een stage plaats heb gevonden kan dit school jaar hopelijk niet meer mislukken!

 

  • Daarbij heb ik Concert at Sea weer mogen bezoeken met de diabetes poli. Waar je overigens meer over kan lezen in deze blog post. Daarnaast ben ik nog naar het bevrijdingsfestival in Vlissingen geweest, wat voor mij trouwens de eerste keer was! Het was zeker een geslaagde middag ondanks dat het eerst enorm had gegoten en we (Mijn moeder en ik.) helemaal doorweekt waren toen we een poging hadden gewaagd om op de fiets te gaan! Naast deze twee festivals ben ik natuurlijk ook nog naar de culikaravaan geweest!

 

  • Mediavormgever Monthly! Natuurlijk was dit ook wel een hoogtepunt, ik heb gewoon een heel tijdschrift mogen ontwerpen en de teksten schrijven. Een enorme uitdaging die het zeker waard was! En nu hoop ik in 2016 nog meer leuke projecten te krijgen!

 

  • De leuke DIY’s waar ik zelf nog steeds erg enthousiast over ben! Het moodboard wat ik heb gemaakt en het kledingrek wat enorm in gebruik is! Dit zijn van die dingen ik echt nog jarenlang kan gebruiken en gebruik van ga maken!

 

  • De enorm leuke fotoshoot met Margo natuurlijk niet te vergeten! En de leuke momenten die ik met Anouk en Margo heb mogen beleven op school! Nu ze op stage zijn mis ik ze best wel!

 

  • Dat alles goed is verlopen dit jaar en dat er niks ernstigs is gebeurd met vrienden of familie blijf ik ook altijd een hoogtepunt vinden. Je weet immers nooit of er wat gebeurd of niet.

  • Geluk zit in de kleine dingen die je misschien soms wel eens vergeet, ik heb ook leuke momenten gehad met mijn vrienden. Zoals op de verjaardag van Marjolein, dat we met z’n allen naar het strand gingen. En zoals wij zijn lekker gek doen, muziek luisteren en foto’s maken om herinneringen vast te leggen!

 

  • En dan toch wel het laatste hoogtepunt wat in me om kwam; Ik ben begonnen met sporten! Het is zeker niet dat ik nooit gesport heb, ik heb op voetbal en op dansen gezeten. Alleen op den duur werd het wat minder leuk en had ik het druk met school waardoor ik was gestopt. Nu ik op een nieuwe opleiding zit en ik voornamelijk alles op school kan doen en de zo nodige dingen thuis kan ik weer makkelijker sporten! Ik begon ongeveer in juni met fitnessen, iets waar ik eerst enorm tegen op zag. Alleen nu vind ik het gewoon hartstikke leuk om te doen! Je bent tenminste bezig en ik heb ook meer het idee dat ik het ergens voor doe, en meer doelen kan vestigen. Iets wat ik dit jaar dan toch wel heb geleerd zijn doelen stelen. Eerst deed ik dat praktisch nooit, alleen voor mij werkt het toch best goed haha.

 

Ik kan nog wel door gaan met hoogtepunten opnoemen van 2015, alleen dit zijn de eerste dingen die bij me op kwamen. Dingen die mijn jaar soms best hebben veranderd en leuker hebben gemaakt! Wat zijn jullie hoogtepunten? En hebben jullie al zin in 2016? Ik in ieder geval wel!

Xx Lotte

 

Geef een reactie