Action Brush pens

Zoals iedereen kom ik graag bij de Action. Misschien omdat het geen dure winkel is, maar ook omdat ze altijd hele leuke spulletjes hebben! Echt van die hebbedingetjes. En deze keer kwam ik weer niet zonder lege handen thuis. Ik had echt veel meegenomen, maar toch was ik erg benieuwd naar de Brush pens. Ze leken op gewone stiften waar ieder kind mee kon gaan kleuren, maar ze leken ook weer op kwastjes om gewoon mee te gaan schilderen. Daarom wilde ik graag weten wat voor stiften dit nu werkelijk waren en wat je der nu mee kunt doen.

De Brush pens zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten met elk vier brush pens: de donkeren kleuren, de pastel kleuren en de neon kleuren. Eigenlijk in bijna alle kleuren die normaal ook bij viltstiften verkrijgbaar zijn, behalve de grijzen en bruinen kleur.

De brush pen heeft een zachte tip, net als een normaal kwastje en als je een beetje goed bent in schilderen gaat je dit vast we gemakkelijk af!

Natuurlijk moest ik de kleuren even uittesten. Er kan natuurlijk ook een stift bij zitten die het minder goed doet en waar de kleur minder op afgegeven werd. En ja dat was hierbij ook zo. Bij de donkeren kleuren werkten allen stiften even goed en zag je nog niet echt veel verschil. Bij de pastel kleuren zag je dat een roze kleur heel licht afgaf dat je het bijna niet zag, terwijl bij een anderen pastel kleur het weer enorm donker bleek te zijn. En ja, de neon kleuren zijn niet allemaal even fel of even goed. Daar deed de oranje kleur het iets minder.

Verder zijn het enorm leuke stiften en hoop ik er nog veel plezier aan te beleven. Misschien maak ik er nog wel eens iets van zoals kalligrafie/typografie!

Wat vinden jullie van de Brush pens?

XxLotte

9 Replies to “Action Brush pens”

 1. Ondanks dat niet alle kleuren even intens zijn, lijken het mij hele fijne stiften! Ik wil ze nu ook, haha!

  1. Ondanks dat werken ze zeker erg fijn! 🙂

 2. Beetje laat, maar ik kom net je artikel tegen via een afbeelding van Google. Ben op zoek naar deze pennen! Hoop dat ze er nog zijn bij Action! Dankjewel 🙂

  1. Ik hoop echt dat ze er nog zijn! 🙂

 3. Goede dag waar zijn deze stiften te koop?

  1. Hoi Jeroen, deze zijn te koop bij de Action!

 4. Hoe duur zijn ze?

  1. Ik geloof rond de €1,-

 5. Ik heb ze net ook gekocht voordat ik dit las. Bij mij in het setje zit wel een grijze. Ze zijn erg fijn, dus ik raad ze ook aan!

Geef een reactie