Best gelezen 2016

Ondanks dat ik niet geheel 2016 heb geblogd, heb ik toch wel een aantal best gelezen post gevonden. Artikelen die er uit springen als ik terug kijk naar de aantal lezers die ik daarop heb gehad. Omdat ik het zelf heel leuk vind om terug te kijken op blogjaar 2016 wil ik graag deze post delen.

Best gelezen top 5:

Twin Markers van de Action + DIY
In oktober heb ik dit artikel online gegooid. Iedereen was dol op de Twinmakers en nog steeds hoor ik iemand wel over de stiften praten. Ergens had ik gelezen dat ze nu nieuwe Twinmakers bij de Action hebben, maar zelf heb ik ze jammer genoeg nog niet gevonden. Het zijn gewoon super fijne stiften die ik zeker nog regel matig gebruik en voor de prijs kan je ze zeker niet laten liggen!

Ik heb eindelijk een spiegelreflex camera!
In november had ik mijn spiegelreflex camera gekocht en omdat ik er erg blij mee was had ik er een artikel over geschreven. Nog steeds ben ik erg blij met deze camera en moet ik nog erg veel leren. Ik hoop zoals je hebt kunnen lezen in mijn Doelen voor 2017, dat ik nog veel meer met mijn camera wil doen. Dat ik hem meer wil uitproberen en misschien wel het een en ander anders mee ga doen.

DIY kast pimpen
In november kwam ook deze DIY online, een DIY die zo simpel en toch zo leuk is. Wil je een kast pimpen en niet alleen wit verven? Geef er een leuke twist aan met een plak folie zoals in dit geval een marmeren plak folie.

Wishlist zomer 2016
In september ben ik fanatieker gaan bloggen en had ik al wat plannen in mijn hoofd zitten. Het is best gek hoeveel ik van mijn wishlist al heb kunnen afstrepen. Wat ik gewoon al in mijn bezit heb vooral die spiegelreflex camera! Verder heb ik de kussens en dan geen L in letterverlichting maar een denk wolkje waar je wat in kan schrijven van de Hema. Mijn wishlist blijft zich toch wel vernieuwen en soms gaan er dingen af zoals je weer kan zien in de winter variant.

Roomtour!
In december kwam mijn roomtour online! Ik ben nog altijd blij met mijn kamer en ondertussen zijn er al wat kleine aanpassingen geweest. Misschien dat ik nog wel eens een roomtour update ga doen. Ik vind het leuk om bezig te zijn met interieur en dingen te veranderen door de tijd heen. Er zal dus nog wel het een en ander kunnen veranderen, haha.
Wat mij opviel is dat het meer de berichten van afgelopen tijd zijn geweest die wat populairder waren. Ik zit op de goede richting en ik ga mijn blog zeker goed voort zetten in 2017. Plus dat ik al deze artikelen zelf ook echt enorm leuk vond om te schrijven! Ik hoop dat jullie dit een leuke ‘throwback’ vonden en al een leuk 2017 hebben tot nu toe! x Lotte

Bewaren

Bewaren

Bewaren

One Reply to “Best gelezen 2016”

  1. Leuk om te lezen meis!!

Geef een reactie