CATRICE Sense of Simplicity Latex Lacquer CO4 Simply White

Zelf heb ik wel eens meer de nagellak van Catrice cosmetics gehad en elke keer ben ik zeer tevreden met hun nagellak. Het blijft altijd goed zitten en ze zijn niet extreem duur. Nu heeft Catrice een nieuwe limited edition nagellak set van Sense of Simplicity Latex Lacquer die bestaat uit vier verschillende kleuren. Die bestaan uit: Co1 Pure Pink, CO2 Orange Obsession, CO3 Minimalistic Mint en als laatste en zeker niet de minste CO4 Simply White die verkrijgbaar zijn voor €2,99 Zelf was ik erg benieuwd naar de kleur, het had een speciaal effect zoals ze het mooi op de site hadden beschreven:  het is een semi-matte latex finish die in 2 lagen zou moeten kunnen dekken.

Wat me eigenlijk meteen opviel is dat toen ik de nagellak wilde aanbrengen het een breed kwastje bevatten. Ik vind zelf dat de nagellak zich makkelijk aanbrengt alleen dat je er toch nog een keertje meer overheen moet gaan. Bij twee lagen is het wel gedekt alleen niet geheel goed zoals bij de derde keer. Daarbij viel dat een beetje tegen, als er op het potje staat dat het er na twee keer goed op moet zitten.

Eenmaal droge nagels zie je het semi-matte effect goed zitten. Als ik eerlijk ben vind ik het meer mat dan dat er nog glans in zit al licht dat ook een beetje aan de lichtval en hoe je er naar kijkt. Het is een originele nagellak die een beetje iets weg heeft van een soort krijtbord/typ-ex effect door het semi-matte wat erin zit.

Geef een reactie