Doelen voor november 2016

Planning

Wat is het lang geleden dat ik mijn doelen heb gedeeld! Het is al weer eind oktober en dat betekend dat november er aan komt! Wat gaat het jaar echt super snel om. Voor we het weten is het al weer kerst. Ho, wacht. Zo snel hoeft het nog niet te gaan, eerst maar eens november door komen.

De doelen

♥ Mezelf aan mijn planning houden voor mijn reken examen. In januari of februari heb ik mijn rekentoets. Omdat ik totaal geen ster ben in rekenen heb ik een planning voor mezelf gemaakt. Ik wil rekenen oefenen, examens oefenen en mijn opdrachten af hebben voor die tijd. Zo kan ik goed oefenen en haal ik hopelijk wel een goed cijfer voor dat examen. Het telt dan wel niet mee, maar het staat er zeker mooi op je diploma.

 

♥ Meer DIY’s maken. De laatste tijd heb ik wat minder DIY’s gemaakt en dat vind ik echt zonde. Ik heb zo veel ideeën in mijn hoofd zitten, alleen ontbreekt soms de tijd er voor. Dat betekend dus meer tijd vrijmaken voor creatieve dingen. Dit is ook echt geen straf om te doen, het is gewoon te leuk om iets te maken.

 

♥ Naast school iets meer aan het vormgeven doen. Turtorials bekijken, de streams op Twitch van Adobe kijken en natuurlijk zelf dingen maken. Ik doe het meeste op school, maar het blijft leuk om soms zelfs iets te maken wat niks met die opdracht te maken heeft voor een keertje. Als ik eens wat grafische dingetjes heb zal ik er zeker een post aan wijde! Een soort art galerij opzetten.

 

♥  Mijn blog pimpen. Hier en daar ben ik echt nog niet tevreden en hoe graag ik ook echt een gehele site zelf maak kan ik beter nog wat kleine verbeter puntjes verbeteren en er nog even tegen aan met dit thema.

 

♥ Alvast een nieuwe planner maken voor 2017. Ja, ik weet het. Het klinkt nog super ver weg. Alleen als ik dit nog in december moet doen ben ik bang dat ik nooit de hele planning af heb voor het hele jaar. Ik vind het zelf fijn om een agenda te hebben, maar die van mij is nu echt te klein. De planner die ik nu zelf heb gemaakt heb ik gewoon uitgeprint ophangen aan mijn moodboard zodat ik thuis ook altijd even kan kijken wat er op mijn planning staat. Dat bord is echt enorm handig -er even tussendoor- Ik gebruik hem niet alleen als moodboard, maar ook voor alleen foto’s of een planning, quotes noem het maar op.

 

Dit waren de doelen voor november en ik hoop dat het me gaat lukken om ze allemaal te laten gebeuren. Heb jij ook doelen voor november? Laat het me vooral weten!

2 Replies to “Doelen voor november 2016”

  1. goed bezig Lotte, Veel succes met alles. Ria.

Geef een reactie