Doelen voor 2017

Gelukkig nieuwjaar! Nu het nog gezegd mag worden, haha. Eerst wilde ik een paar voornemens neer zetten, maar omdat voornemens snel verloren gaan kan je er beter doelen van maken. Doelen die je misschien ook nog eens kan bereiken dit nieuw jaar!

Ondanks dat mijn nieuwe jaar nog niet helemaal lekker is begonnen door de griep. (Daarom staat dit artikel een keer iets later online.) Heb ik wel erg veel zin in. Er komen vast weer een hoop leuke dingen aan en ik ben nog wel het een en ander van plan voor mijn blog! Ik hou jullie op de hoogten.

Doelen:

♥ Meer durven en doen!
Misschien is dit een doel die wat vreemd lijkt, maar ik vind van mezelf dat ik wel eens wat meer mag durven en doen. Een echte doel stellen en daar naar toe werken en zorgen dat het lukt met en zonder beren op de weg. Gewoon een keer doen en eens niet te veel na te denken en twijfelen om het vervolgens niet te doen. Zoals eindelijk een tweede gaatje laten schieten. Ik wil dol graag een tweeden oorbel erbij kunnen dragen.

♥ DIY
Er staan zo veel dingen op mijn to do lijstje die iets te maken hebben met een DIY’s dat dit zeker een puntje verdienden. Gewoon meer creatieve dingen doen en daar zeker tijd voor maken. Het is bijna erg hoe veel spullen ik heb en wat ik er allemaal mee wil doen, maar gewoon niet doe omdat ik er geen tijd voor maak. Simpel gezegd tijd voor meer DIY’s!

♥ Sporten
Dit jaar ben ik ook weer best fanatiek geweest met sporten, toch wil ik dit weer op bij mijn doelen plaatsen. Het echt gaan volhouden om daadwerkelijk minimaal 3 keer per week te sporten. Als het aan mij ligt wil ik het best nog eens 5 dagen achter elkaar proberen. Ik ben sporten steeds leuker gaan vinden en daarom wil ik zeker door blijven gaan bij de de sportschool.

♥  School
Knallen aan school, over gaan naar het derde leerjaar, mijn examens hopelijk halen die al gepland zijn in januari en gewoon mijn portfolio gesprek houden. Ik heb er zin in en ik kan niet wachten om over te gaan naar mijn examenjaar. Al hoewel ik het ook best wel spannend vind allemaal, dan zou ik een nieuwe stage moeten lopen en dan nog wat opdrachten binnen zien te slepen om uit te voeren. Het moet wel goed komen met een nieuwe planning!

 

Blog doelen:

♥ Blog frequentie
Vorig jaar ben ik echt gaan bloggen zoals ik het wilde en is mijn blog wat gaan groeien. Iets wat ik super tof vind! Dit jaar wil ik nog veel meer met mijn blog doen, nog meer posten, schrijven en mijn plezier hierin delen. Ik wil van elke vrijdag een artikel naar elke vrijdag en zaterdag gaan en misschien pak ik de woensdag er nog bij! Het zijn plannen en wie weet gaat het me lukken om dit echt te behalen.

♥ Nieuwe blog naam en een layout
Dit staat al een poosje op mijn lijstje. Een nieuwe blog naam en een nieuwe layout, ik wil dol graag een leuke passende naam die een stukje meer weg geeft van de blog en het aanspreekt om te gaan lezen! Ik heb al wat ideetjes, maar hoe ik ze ga uitvoeren weet ik nog niet. Jullie blijven op de hoogte gehouden, haha.

♥ Categorieën
Duidelijke categorieën toevoegen voor mijn blog. Nu ik toch alles wil omgooien lijkt het me handig om wat categorieën aan te passen, weg te halen en op sommigen dingen meer focus leggen. Simpel gezegd meer hou vast en dan kan ik nog wat leuke concepten gaan bedenken. Ik hoop dat 2017 een geweldig creatief jaar mag worden en dat alle doelen, al zijn het ook niet echt duidelijke doelen, mogen lukken.

♥ Foto’s
Mijn camera meer onder de knie krijgen in 2017. Ik heb nu mijn spiegelreflex camera waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. Het is een kwestie van oefenen, dus dan word dit doel toch wel om echt heel veel te oefenen om ze een beetje scherper te krijgen. Niet meer op de automatische stand te hoeven fotograferen.

Dit zijn mijn 8 doelen voor 2017, heb jij ook al doelen opgesteld? Ik ben benieuwd! x Lotte

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 Replies to “Doelen voor 2017”

  1. weer leuk om alles te lezen. veel succes met je nieuwe doelen. Ria.

  2. Leuke en ook haalbare doelen ! You can do it ! X

  3. Mooie doelen, komt vast helemaal goed in 2017!!

  4. Hi Lotte, ik kom nu voor het eerst op je site maar ik vind de vormgeving van je blog mooi hoor. Wat wil je precies veranderen dan? Anyway, ga zo door 🙂 Liefs, Josine

    1. Hoi Josine, dankjewel! Zelf zou ik graag een paar kleine aanpassingen doen. Zoals in de footer, het menu en widgets toevoegen die jammer genoeg niet in dit template kunnen. 🙂

Geef een reactie