Doelen voor februari 2016

Ik heb al een tijdje geen doelen meer opgeschreven, en daarom vond ik het weer eens tijd om mijn doelen voor februari op te stellen! In de afgelopen maand heb ik mijn eerste vier weken stage gelopen als grafisch vormgever. Iets wat ik overigens super leuk vind, zo leer je weer hoe het er in een bedrijf aan toe gaat. Enkel is het bloggen er daardoor een beetje bij ingeschoten.. Ik hoop het nu weer goed op te kunnen pakken en gewoon weer leuke artikelen te schrijven! Nou, hier komen mijn doelen van februari:

  • Minimaal 2 keer per week blijven sporten en als het kan zelfs 3 keer! Ik vind sporten zelf onwijs leuk om te doen. Enkel als het zo laat is als je thuis bent en je nog wat moet eten of er iets anders tussen door schiet slaan we het wel eens over.

 

  • In het weekend meer aan school doen. Nu ik stage heb ben ik daar continu mee bezig en als ik dan in de s’ avonds thuis ben heb ik persoonlijk niet erg veel tijd en zin om nog eens Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap te maken.. Misschien is dat wel een enorm slecht excuus, maar ik er nu voor zorgen om in de weekenden toch wat meer te doen en bij te blijven met mijn vakken.

 

  • Blijven bloggen en mijn tijd beter indelen! Nu ik voor mezelf een soort planning heb gemaakt en tegelijkertijd ook als agenda gebruik lukt het me toch wel al wat beter om dingen te plannen en om dingen ook daadwerkelijk te doen! Haha, weer een pluspuntje om vol te houden!

 

  • Meer gaan lezen! Iets waar ik gewoon weg meer tijd voor moet maken is wel om een boek te lezen. Ik heb echt nog zo veel boeken die ik wil lezen, enkel schiet het nu echt zeker niet op omdat ik nog altijd in een boek bezig ben waar ik in november al mee ben begonnen. Haha, te erg!

 

  • Wat meer voor mezelf doen. Ik heb meestal een enorme lijst gepland voor wat ik allemaal in het weekend wil gaan doen, maar negen van de tien keer komt er nooit wat van.. Misschien is het daarom een goed puntje om toch iets meer te doen en anders te gaan plannen!

 

Xx Lotte

 

 

Geef een reactie