Doelen voor februari 2017

Zo de examens die gepland stonden zitten er gelukkig al weer op. Het is voor twee van de drie nog wachten op de uitslag. Het is wel een opluchting dat ik dat in ieder geval al gedaan heb. Vandaar ook dat er vorige week een keertje niks online is gekomen op de vrijdag, school gaat gewoon voor. Februari is al weer begonnen en omdat ik toch echt wel doelen voor deze maand had opgesteld wilde ik die toch delen ook al komen ze in dit geval een weekje later.

Doelen

♥ Examens
Ja dat was zeker een puntje op mijn doelen lijst, goed oefenen en leren voor mijn examens. Ik had er een op 3, 8 en 9 februari. Twee van Nederlands en een van rekenen. Van Nederlands heb ik al een uitslag en dat is een 7,4 daar ben ik echt super blij mee! Nu moet ik enkel de uitslag van de anderen twee afwachten die in maart komen.

♥ School project
Het school project heeft even onder de examens moeten lijden en dat is echt iets wat ik deze maand hoe dan ook af wil en moet hebben van mezelf. Ik ga even een nieuwe deadline pakken en er voor zorgen dat dit project goed en zo snel mogelijk afgerond kan worden voor in mijn portfolio. Dan nog Engels en Burgerschap grotendeels af ronden van het tweede leerjaar.

♥ DIY
Misschien kan ik dit beter onder het kopje ‘ontspanning zetten’ maar eigenlijk gaat het grotendeels erover om gewoon creatief bezig te zijn. Knutselen, digital art of juist een leuke DIY en als die dan goed lukt dat ik die dan weer eens kan delen. Er zitten verschillende DIY projectjes in mijn hoofd alleen die moet ik nog even goed uitdenken en op papier zetten. Verwacht de komende tijd zeker een paar DIY’s online!

♥ Bullet journal
Zoals je in deze blog post kan lezen ben ik pas gestart met de bullet journal. Iets waar ik nog steeds erg enthousiast over ben! Ik hoop dat ik het vol kan blijven houden en er gewoon alles in blijf noteren aangezien het toch wel echt goed voor mij werkt. Zo plan ik gelijk een stukje beter en door alles wat er bij komt word het nog leuk ook om te doen!

 

Het zijn misschien niet al te veel doelen. Alleen wel dingen die ik echt graag deze maand meer wilde gaan doen. Wat zijn jouw doelen voor deze maand? Of wil je dingen bereiken? Ik ben erg benieuwd. Laat vooral een reactie achter! X Lotte

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie