Doelen voor november 2015

De doelen van oktober heb ik niet allemaal gehaald, en het punt waarvan ik niet wist of ik het ging halen is juist wel gehaald! Haha, het kan raar lopen.

  • Mediavormgever Monthly presenteren en de deadline halen, 20 november moet hij af zijn. Daarna kan ik weer verder met het volgende project! Als Mediavormgever Monthly af is laat ik het weten en laat ik het eindresultaat zien! Mediavormgever Monthly is eigenlijk een magazine van de leerlingen van de opleiding aan ouders, studiekiezers, stage adressen enzovoort.
  • Wat meer oefenen met Photoshop en Illustrator, gewone kleine projectjes in elkaar zetten om nieuwe technieken te leren.
  • Nederlands afronden op studiemeter, nu ik mijn deeltoets kan gaan doen hoop ik ook mijn eindtoets op 3F te halen. Dan heb ik dat in ieder geval gehad! Natuurlijk moeten Engels en rekenen ook, maar daar ben ik nog niet zo ver mee.
  • Meer gaan tekenen, ik teken erg graag. Dat wil echt niet zeggen dat ik het goed kan, haha. Alleen oefenen baart kunst, niet waar? 🙂 En meer tekenen op de computer, zoals je hierboven ook kunt zien! De rechter is overigens nog niet af, daar ben ik nu druk mee bezig!
  • 3 keer per week naar de sportschool en vaker grote rondes lopen met de hond. Ik sport al een tijdje 3 keer per week dus dat is prima vol te houden, nu wil ik ook wel wat vaker met de hond gaan lopen en het een beetje opbouwen. Ik heb eenmaal erg snel last van mijn voeten.. dus dat is een prima oefening!

Ja, dit zijn mijn doelen voor oktober en ik ben benieuwd naar die van jullie!

Xx Lotte

Geef een reactie