Doelen voor oktober 2015

Ja, we zijn al weer aangekomen bij de maand oktober! Voor mijn gevoel gaan de laatste maanden veel te snel om en voor dat we het weten zijn we al weer in 2016 beland. Daarom heb ik weer wat nieuwe doelen op een rijtje gezet die ik graag wil aanhouden voor deze maand.

  • Meer bloggen! Ik weet dat ik dit al een paar keer bij mijn doelen heb geplaatst, maar door verschillende redenen is het me niet gelukt om dat aan te houden en nu school weer is begonnen heb ik wat meer structuur in het dagelijks leven waardoor ik nu ook wat frequenter kan gaan bloggen.

 

  • Drie dagen in de week naar de sportschool gaan. Ja, ik ga een tijdje erg graag naar de sportschool en in de vakantie ben ik zo fanatiek geworden dat ik het liefste elke dag naar de sportschool toe zou gaan. Nu is school weer begonnen en moet ik even een nieuw ritme vinden om drie dagen aan te houden, maar het lukt me nu al vrij goed! Elke maandag, woensdag en vrijdag ben ik in de sportschool te vinden.

 

  • Aan studiemeter werken. Voor school moet je bepaalden opdrachten maken en dat geld ook voor je eindexamens in dit geval. Dus moet ik nog even er tegenaan om bepaalden delen op tijd te halen voordat ik eindexamen mag gaan doen in bepaalden vakken zodat ik daar volgend jaar niet erg veel voor moet gaan doen.

 

  • Actiever worden op social media. Voor mijn blog heb ik verschillende accounts, maar heb ik nog niet erg veel online gezet op dat gebied.

 

  • Op tijd mijn schoolprojecten afronden. Nu ik net lekker in die werk sfeer zit en ik goed bezig ben met mijn projecten en alles eens goed loopt vind ik het eens een goed doel om mijn projecten keurig naar mijn planning te volgen.

 

  • Dit is een puntje waar ik niet van weet of deze af gaat komen in deze maand, misschien heb ik er nog iets langer voor nodig.. Ik ga een eigen kledingrek maken of te wel een geweldig leuke DIY voor op mijn kamer die iedereen zou moeten kunnen maken met een kleine handtekening.

Dit zijn mijn doelen voor oktober, ik ben benieuwd naar jou doelen en of de maand september leuk is geweest!

Xx Lotte

Geef een reactie