Een fotoshoot met Margo Nije Fotografie

Iets voor de zomervakantie had ik het idee met mijn klasgenootje Margo een fotoschoot te doen. Eigenlijk omdat ik echt geen foto’s van mezelf heb en daarbij kon ik ze natuurlijk goed gebruiken voor mijn blog. En omdat Margo een ontzettend goede fotograaf is in mijn ogen. Dus zijn we onder schooltijd in één van de laatste weken naar de boulevard gegaan in Vlissingen en hebben we daar leuke plekjes gevonden en veel foto’s gemaakt!

Een fotoshoot, dat was echt iets wat ik nog nooit eerder had gedaan. Niet dat ik foto’s of fotografen niet leuk vind, verre van dat. Ik ben gewoon niet gewend om mezelf eens goed terug te zien op een foto. Meestal heb je iets van een nep lachje waar je vaker mee word gezien zoals op je pasfoto of juist op een schoolfoto. Op commando lachen en glimlachen vind ik iets vreemd, zelfs al je je niet goed voelt en het toch zo ver is moet je gewoon even glimlachen en dan kan de volgende. Al is het punt nu dat het bij Margo gewoon makkelijker ging, als je elkaar een beetje kent en er zo en nu dan wat gebeurd dan kun je wel eens in de lach schieten, wat bij ons ook wel gebeurd is!

Daarbij vind ik mezelf op foto’s ook iets verschrikkelijks, maar dat is juist weer wat persoonlijker. Het gaat mij er om dat Margo me heeft laten zien dat je echt hele gave en leuke foto’s kunt krijgen en dan nog spontane ook. Die je anders van mij misschien niet zult zien of dat ik zelf zou zeggen van wow, die vind ik leuk! Maar alleen al doordat ik deze foto’s terug heb gezien en heb gekregen weet ik ook wel zeker dat ik leuk op foto’s kan staan en dat ik er helemaal niet zo verschrikkelijk uit hoef te zien. Misschien is dat wel een soort zelfbeeld wat je van jezelf hebt geschetst en dat die langzaam steeds een stukje bij beetje veranderd.

We waren trouwens eerst naar de stad gegaan om nog een reflectiescherm en bellenblaas te kopen. Ja, ik voelde me net een klein kind toen ik aan de bellenblaas mocht! Maar geef toe, bellenblaas blijft leuk!

En natuurlijk vaarde de reddingsbrigade van de Vlissingse strandwacht ook nog eens voorbij wat deze leuke foto opleverden omdat wij naar ze gingen zwaaien en er in dit geval iemand terug zwaaiden.

Verder maakt Margo ook veel foto’s van paarden en honden. En natuurlijk anderen mensen die eventueel met hun paard of ander dier op de foto willen. Hier vind je haar portfolio en hieronder bevinden zich nog een paar gemaakte foto’s door Margo Nije Fotografie:

Wat ik leuk vind aan Margo Nije Fotografie is dat Margo dingen altijd heel mooi op de foto krijgt, ze kan gewoon ontzettend goed fotograferen. Het is simpelweg gewoon een feit. Als ik jou was zou ik zeker een kijkje nemen op haar website, waar ze overigens ook op blogt! Ze houd daarbij haar eigen stijl aan en weet het altijd leuk te brengen, het is gewoon een en al gezelligheid als je met haar op stap bent!

 

Geef een reactie