Happyness planner Hema

Toen ik in Breda was liep ik de Hema binnen, die Hema is echt zo groot en ze hebben daar nog veel meer leuke dingen dan bij ons. Toen ik gewoon aan het rond neuzen was viel mijn blik op een licht roze boekje met gouden details. Gouden pijlen en de zijkanten van de bladzijdes die  goud zijn. De Happyness planner van de Hema! Ik was meteen verkocht! Ik moest en zou dat boekje kopen en voor die prijs kon ik hem al helemaal niet laten liggen! Plus hij was maar €3,-

Design:

De vormgeving sprak me echt direct aan. Ik vind roze hoe dan ook een leuke kleur en als ik heel eerlijk ben heb ik eigenlijk wel te veel roze spullen. Alleen hier waren gouden details bij en dan vooral die pijlen, ik houd er gewoon van! Dit is echt zo iets waar je mij ontzettend blij mee kan maken, haha en het font vind ik zelf ook ontzettend schattig.
Daarnaast vind ik notitieboekjes altijd erg leuk en je kan er nooit genoeg hebben. Er zit ook nog een bladzijde wijzer in, dan weet je tenminste waar je bent. Het is ook een hardcover, dus hij is zeker stevig en is daardoor goed mee te nemen. De bladzijdes zelf zijn ook best dik, het enige nadeel vind ik dat je een beetje door de bladzijdes heen kan kijken. Dus de prijs en kwaliteit verhouding is gewoon top. Ik ben er fan van!

Binnenkant:

Op de eerste bladzijdes staan een paar planners, zonder datum, maar wel met de dagen zodat je het helemaal zelf kan inplannen. Op ongeveer bladzijde negen a tien krijg je de tekst “Good things about today”  en op de andere staat dan “Plans for tomorrow” Je kan het gebruiken als een dagboek en planner en daar dingen neer zetten die je hebt gedaan en nog moet doen. Zelf ben ik zo slecht in plannen dat ik dit graag eens wilde proberen. De pijltjes van de voorkant komen ook nog eens  terug onder aan de pagina, wat weer een erg leuk detail is. Plus je hebt nog een vakje met “Great ideas” Waar je nog leuke nieuwe ideeën kunt opschrijven om ze gewoon niet meer te vergeten.

 

 

 

Als je benieuwd bent naar deze planner en wilt weten of hij bevalt laat het me weten! Dan schrijf ik er nog een blog post over! X Lotte

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie