Hoogtepunten van 2016

Morgen is het al weer oudejaarsdag, het jaar is al bijna om nog maar een dagje en dan is het echt 2017. Dit jaar is een leuk en bijzonder jaar geweest ondanks sommigen gebeurtenissen. Het leven gaat gewoon door, meer valt daar niet over te zeggen. Hierbij wil ik mijn hoogtepunten van 2016 met jullie delen!

Nu ik zo aan het nadenken ben over het hele jaar zijn er zo veel dingen gebeurt en het is zo snel gegaan. Dat ik het stiekem nog best lastig vind om echt alle hoogtepunten op te halen. Wat heb ik dit jaar nu eigenlijk beleeft?  Na een poosje nagedacht te hebben kwam ik toch uit op deze hoogtepunten. Niet veel en er zijn er nog zo veel meer, maar deze staan toch wel boven aan!

Hoogtepunten

♥ Nichtjes dag – Efteling
Voor het eerst hebben we met alle nichtjes besloten om een nichtjes dag te gaan houden! We zijn met bijna iedereen naar de Efteling gegaan en hebben daar een super leuke dag gehad. Veel gezelligheid, vrolijkheid en misschien wel een beetje veel gegil en geluidsoverlast niet te vergeten, haha. Zeker voor herhaling vatbaar voor aankomend jaar, het was zeker een leuke dag om niet te vergeten!

♥ Concert at Sea
CAS kan gewoon niet ontbreken. Ik ben nu al een behoorlijk aantal jaren achter elkaar mee geweest met de jongerenpoli en ik blijf het geweldig vinden om steeds al die artiesten te zien. Wat me vooral is bijgebleven van dit jaar is dat we super dicht bij Causes stonden en lekker mee konden zingen met de muziek. De sfeer is altijd weer top en het blijft een super festival om te bezoeken. De kaartjes voor aankomend jaar zijn al weer uitverkocht en ik weet niet of ik dat jaar nog mee kan, maar het blijft een mega gave ervaring.

♥ Première van Suikerlijers
De documentaire Suikerlijkers werd als eerste vertoont in de Cinecity in Vlissingen. Een documentaire over diabetes en hoe de jongeren het beleven. Normaal denk je “dat gebeurd alleen mij” maar door die documentaire zie je dat je heus niet de enigste bent die het zo beleeft. Ik zag vooral veel gelijkenissen en ik herkende wel een deel van mezelf erin terug. Wat ik gaaf vond aan die dag was de lezingen van verschillende mensen. Die aangaven hoe ze bezig waren met een nieuwe insuline pomp en hoe alles in zijn werk ging het was vooral een interessante middag eigenlijk. Als je de documentaire nog niet gezien hebt en je hem ergens kan kijken, doe het!

♥ Vakantie Arcen
In de zomervakantie ben ik met mijn ouders naar Arcen geweest! Ondanks dat ik er al velen jaren naar die plek ben geweest hebben we weer veel dingen gedaan en ontdekt. Zoals je kan lezen in deze blog post. Ik heb daar ook veel foto’s gemaakt met mijn polaroid en ondanks dat ze niet allemaal mooi gelukt zijn bleven dat ook erg leuke herinneringen. Elke keer als ik een foto zie denk ik terug aan die vakantie. (:

♥ Naar zolder!
Jaa naar zolder! Whoohoo! Laats plaatse ik een roomtour van mijn kamer online. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan en dat ik nu daar zit. Als of mijn eigen plekje helemaal klopt en ik zit er ook een stuk liever zit. Ik kan er veel beter creatief bezig zijn, kan gemakkelijker DIY’s maken en vooral lekker rustig schrijven.

♥ Mijn blog
Pas dit jaar ben ik fanatieker gaan bloggen en zorg ik er voor dat er elke vrijdag wel wat online staat. De laatste tijd zelfs de zaterdag een artikel! Ik ben er zo blij dat mijn blog aan het groeien is en dat ik zie dat ik elke maand steeds meer bezoekers krijg. Dat anderen mijn blog willen lezen en er misschien wat aan hebben vind ik gewoon al geweldig! Ik hoop dat in 2017 ik nog meer mag blijven bloggen en ik het nog verder kan uitbreiden. Ik heb in ieder geval erg veel plannen voor mijn blog voor het aankomende jaar staan.

Wat zijn jouw hoogtepunten van 2016?
Daarnaast wil ik iedereen een gelukkig en gezond en vooral geweldig 2017 wensen! x Lotte

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 Replies to “Hoogtepunten van 2016”

  1. weer leuk om alles te lezen

  2. Super leuk om te lezen wat je hoogte punten zijn geweest!! En natuurlijk de nichtjes dag was super!!! Xx

Geef een reactie