Huisstijlhandboek

Deze maand heb ik mijn huisstijlhandboek afgerond! Iets waar ik toch wel een tijdje mee bezig ben geweest, een logo verzinnen tot een concept en daaromheen een huisstijl dat tot een concept en zo uitwerken naar een prototype en uiteindelijk het eind resultaat in de realisatie fase. Voor wie ik dit huisstijlhandboek heb gemaakt en waarom? Daar kom je snel achter!

Huisstijlhandboek Het-Kompjoetertje

Dit huisstijlhandboek is gemaakt voor Het-Kompjoetertje, een computer bedrijf in Zeeland, Walcheren. Ze bestaan al bijna 10 jaar. Het was tijd voor meer eenheid, zakelijke uitstraling en een geheel in de huisstijl. Mijn opdracht werd uiteindelijk om geheel nieuwe huisstijl te ontwerpen. Dus een logo, grafische elementen, fonts te vinden en noem het maar op. Iets wat bij dit bedrijf zou passen en wat het uit moest stralen. Naar mijn mening is dit best goed gelukt, je kunt het huisstijlhandboek hier vinden. Hieronder staan nog verschillende foto’s van het gedrukte huisstijlhandboek!

 

Nu het huisstijlhandboek echt gedrukt is en het gebruikt gaat worden vind ik het des te leuker om het terug te zien! Ik ben ook nog van plan om een wandrek om te toveren naar een ‘gemaakt werk rek’. Daar komt binnen kort nog een blog post over! Ook ben ik bezig met mijn portfolio en wat anderen dingen voor school. Ik ben benieuwd wat jullie van het logo en de huisstijl vinden, laat het me vooral weten! x Lotte

One Reply to “Huisstijlhandboek”

  1. Margriet Leiendecker-Jacobsen zegt: Beantwoorden

    Het ziet er heel mooi en goed uit ,iets waar je heel trots op kunt zijn .
    En wij zijn trots op jou. XXX

Geef een reactie