Inspiration for the weekend #2

Er zijn zo veel dingen die mij inspireren, er is altijd wel iets wat me aanspreekt en wat ik zelf zo gaaf vind of zo goed vind wat iemand doet. De laatste tijd begin ik ook steeds meer mensen te volgen die echt staan voor body positive. Zelf ben ik niet de dunste, iets wat ik maar al te goed weet. Natuurlijk ben je er continu mee bezig, ik in ieder geval wel.

Alleen als ik dan naar bepaalden Youtuber kijk die dan zo positief kunnen zijn en er voor zorgen dat je je daardoor toch net iets beter begint te voelen en je er als plus size gewoon mag zijn is dat gewoon in mijn ogen ontzettend inspirerend. In dit vervolg van inspiration for the weekend laat ik je verschillende mensen zien de zich inzetten voor body positive, deze mensen heb ik ontdekt door middel op twitter, youtube of juist een blog en deel ik nu graag met jullie!

 

Loey Lane

Ik kwam Loey tegen op Youtube terwijl ik aan het zoeken was naar een shoplog van forever 21. Ze heeft een erg leuke stijl en dat sprak me ook erg aan, plus dat ze enorm vrolijk en positief in het leven staat. Ik ben nu echt gewoon gek op haar video’s!

 

learningtobefearless

Alexandra heb ik dan weer via Loey ontdekt haha. Deze twee kennen elkaar en nemen soms wel eens samen een video op. De volgs, challenges en haar overige video’s zijn geweldig. Ze is ook enorm postief, vrolijk en een beetje gek. Als haar vriend ook in de vlog verschijnt is het een feestje, haha.

 

The publisized

Mayra Louise kwam ik op Instagram tegen, maar al snel heb ik haar blog ontdekt! ‘I’m learning to love the parts of me that no one claps for’ die quote staat op haar blog, ze blogt in het Engels en ik vind de quote enkel al mooi. Het is immers zo, iedereen wil toch het ‘perfecte’ lichaam al bestaat dat zo zeer nog niet. Het is enkel wat je zelf wilt zien. Ik zou zeggen, lees gewoon haar blog en lees de persoonlijke stukken, ze bespreekt haar weg en haar struggels door de jaren heen en dat vind ik persoonlijk erg knap.

 

Dit keer heb ik maar 3 inspiratiebronnen, maar ze zijn zeker niet de minste! Misschien is deze inspiration for the weekend niet helemaal jouw ding? Volgende maand staat er een nieuwe op de planning! 🙂

X Lotte

 

Geef een reactie