Inspiration for the weekend #3

Whoohoo! Het is weer zo ver het is FRIYAY! Dat betekend in dit geval, weer eens een inspiration for the weekend deel 3. En waar haal ik dit keer mijn inspiratie vandaan? Lees dan snel verder.

Het is eindelijk weer herfst aan het worden! Ja, ik ben echt meer een herfst en winter type dan een zomer. Haha, het lekker knusse op de bank zitten met een dekentje en een kop thee terwijl je een film of een serie kijkt. Ik zeg het perfecte momentje na een lange dag school! Vandaar dat ik vandaag verschillende series met jullie ga delen!

 

batb-hod

♥ Beauty and the Beast.

Momenteel ben ik helemaal verslaafd aan deze serie en zit ik in het tweede seizoen, op naar 3! Zo snel ben ik nou ook weer niet, maar ik denk dat ik het deze maand misschien wel haal, haha.

Beauty and the Beast gaat over Cat of te wel Catherine Chandler. Catherine is een slimme, harde zakelijke moordrechercheur. Jaren geleden heeft ze gezien hoe haar moeder vermoord werd door twee schutters voor haar eigen ogen. Ze zou het zelf ook niet overleefd hebben als ze niet door iets of iemand gered werd. Niemand geloofde haar, maar zij weet als enige dat de moordenaars niet aangevallen werd door een beest maar door een persoon. Een mens.

Velen jaren later is ze een sterke, zelfverzekerde politieofficier samen met haar partner Tess onderzoekt ze nog velen moorden. Die uiteindelijk lijden naar de zeer knappe dokter Vincent Keller. Alleen het vreemde daaraan is dat Vincent Keller volgens officiële bronnen al is overleden in de oorlog in Afghanistan in 2002. Daarna ontdekt ze dat hij nog leeft en dat hij iets te maken heeft met de avond van de moord op haar moeder.

Eigenlijk kort gezegd een Drama, Sciencefiction, Fantasy, Thriller, Spanning en Politieserie in 1. Ik vind het een heerlijke en stiekem ook wel eens Romantische serie om lekker in weg te duiken.

 

♥ Hart of Dixie

Het is een Amerikaanse Dramaserie, iets wat altijd goed is niet waar? Haha.

Het gaat over: Zoe Hart, ze wil graag in het ziekenhuis blijven en moet een bepaalde richting in gaan alleen dat mag ze niet. Ze moet de mensen niet zien als puzzel stukjes, maar als personen. En zo vallen al haar dromen in duigen. Ze verhuist daarna naar Bleubell Albama waar ze de kliniek over neemt van een vreemde, maar wanneer ze daar aankomt was de man al overleden en blijkt het allemaal heel anders dan ze gedacht had. Zoe ontmoet al snel de man die ook in de praktijk werkt, het is een dokters praktijk die in tweeën in gesplitst. En mocht ze er echt willen blijven heeft ze hoe dan ook patiënten nodig. En hoe zit het tussen haar en die enorm irritante buurman? Je zult het allemaal zien. Haha, het is echt een geweldige serie, er zit ook wel wat Komedie in en het kijkt enorm lekker weg.

 

 

♥ Once Upon a Time

Het begint allemaal bij Emma Swan. Ze is van beroep een bounty hunter en kan goed mensen opsporen die echt niet gevonden willen worden. Zelf word ze gevonden door een 10-jarige jongetje die zegt haar zoon te zijn. Hij zegt dat hij uit een dorpje komt, Storybrooke waar alle sprookjesfiguren door de boze heks, zijn stief moeder zijn verbannen. Emma is de enige die de vloek ongedaan kan maken. Iedere bewoner uit Storeybrooke lijd aan geheugenverlies door de spreuk die op hen gedaan is en wetend niet meer dat ze sprookjesfiguren zijn.

Dit is ook weer een Amerikaanse Dramaserie die ook nog eens super leuk is gemaakt. Echt alle sprookjes komen te voorschijn die je maar kan wensen. Ik zeg ga hem kijken!

 

♥ Teen Wolf

Dit is toch wel echt mijn favoriete serie! Ik ben dol op Teen Wolf en ik kan niet wachten op het laatste seizoen die binnenkort uit komt! Het is zo jammer dat dit al weer het laatste seizoen word en dat het dan afgelopen is..

Teen Wolf gaat over Scott Mccal die samen met zijn beste vriend Stiles Stilinski s’avonds op zoek gaan naar een Lijk. Echter gebeurt er op die avond iets heel anders. Scott word die avond gebeten door de Alpha en veranderd daardoor later in een Weer Wolf. Dan verschijnt Derek Hale en proberen ze uiteindelijk samen de Aplha te vinden. Dit is een beetje in het kort uitgelegd waar het eerste seizoen over gaat.

Het is een Triller, Komedie, Bovennatuurlijk en toch ook weer wat Romantisch met Drama. Tijdens het kijken blijft er echt een soort spanning hangen en door die spanning wil je steeds weten wat er gebeurt, wat gaat er nog meer gebeuren? Wat komt er dit seizoen weer? Ik ben ontzettend benieuwd naar seizoen 6! The last season.

 

Je moet waarschijnlijk wel een beetje van bepaalde genres houden, maar ik vind ze alle vier ontzettend leuk om naar te kijken. Wat is jouw favoriete serie op dit moment? Laat het me weten in een reactie! Ik ben erg benieuwd. X Lotte

Geef een reactie