Inspiration for the weekend #4

Een nieuwe inspiration for the weekend! Waar ben ik de afgelopen tijd weer mee bezig geweest? Waar haal ik dit keer mijn inspiratie vandaan? Dat lees je allemaal in deze post! #Happy friYAY!

Inspiratie

De afgelopen maand was ik vooral bezig met mijn projecten, vierden ik vakantie en ben ik gaan shoppen in Breda! Daarnaast kocht ik zoals je in deze post kan lezen een spiegelreflex camera. Daarom heb ik veel gekeken naar anderen fotografen, foto’ s en ideeën. Ik wil graag dingen uitproberen met mijn camera. Ik heb nu een paar leuke ideeën en geweldige foto’ s op een rijtje gezet. Natuurlijk kan ik ze nog lang niet allemaal uitproberen en weet ik zeker niet het gaat uitpakken. Of dat ik het echt ga doen, alleen ik vond deze ideeën zo gaaf dat ik ze wel moest delen!

 

 

 

Vuurwerk Sterretjes

 

Canon Hartjes ♥

 

Foto met polaroid

 

Foto ideeën:

Verschillende oto’s zijn genomen uit een andere hoek of hebben net ets extra’s zoals de sterretjes of de roze rook. Ik ben even de naam kwijt, haha. En dan die polaroids! Die vind ik echt geweldig! Zoals sommigen wel weten ben ik gek op polaroid foto’s! Ik heb zelf de blauwe Instax mini 8 en daar ben ik ook echt erg blij mee. 🙂

Er valt nog zo veel te ontdekken met mijn camera en ik hoop dat er nog velen leuke foto’s gaan volgen! Ik hoop dat je dit weer een leuke Inspiration for the weekend vond! Dat je weer een hoop nieuwe ideeën hebt gekeken en misschien wel zelf uit gaat proberen. X Lotte

 

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie