Inspiration for the weekend #5

Het is weer tijd voor een nieuwe Inspiration for the weekend! Dit keer kwam ik bij Lifestyle Lou een Christmas TAG tegen. Deze kon ik niet overslaan en ik heb al een tijdje geen TAG meer op mijn blog gegooid, dus waarom ook niet! Benieuwd naar de TAG? Lees snel verder!

Christmas TAG

Wat is je favoriete kerstliedje?
Hmm, er zijn zo veel leuke kerstnummers! Alleen de genen die me vaak nog wel bij blijft is het nummer Shake up Christmas van Train.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Een film die wij toch wel elk jaar kijken omdat die op tv is en ik hem gewoon leuk blijf vinden is de Home Allone films! Het blijft ontzettend grappig om te zien en valt zo wat niet te missen tussen de echte kerst films.

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?
Wij vieren zelf niet echt kerst met cadeautjes, maar als ik er dan toch wat op zou moeten zetten zou dat wel iets van mij december wishlist zijn.

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Mijn make-up look veranderd niet echt, misschien eens wat met oogschaduw of een lippenstift, maar veel meer zou het niet worden, haha.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Als we er op uit gaan of bij familie langs gaan wil ik er toch altijd wel netjes bij lopen, misschien een leuke blouse of een jurkje voor de verandering.

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?
Oee, het is beiden erg leuk! Ik zou zeggen eerst lekker in sneeuw spelen met Loebas en vervolgens binnen warme chocolademelk drinken!

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Gezellig met familie zitten, kerst muziek luisteren bij de kerstboom en misschien wel samen gourmetten met de hele familie en er wat leuks van maken.

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?
Ik moet eerlijk zijn dat ik nog geen idee heb wat we dit jaar met kerst gaan doen, ik denk dat we het binnenkort wel een keertje bespreken en gaan plannen voor de kerst.

Heb je een echte kerstboom of een neppe?
Een echte kerstboom!

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?
Voornamelijk goud, rood en volgens mij dit jaar ook nog wat meer wit.

Wat is je favoriete kerstsnack?
Oh, ik denk dan toch wel van die gevulde kransjes. Ook al hebben we die bijna nooit in huis tijdens kerst, dat is wel echt mijn kerstsnack, haha.
Bewaren

Bewaren

Geef een reactie