Inspiration for the weekend

Het is al weer bijna weekend dat betekent TGIF! Om het weekend eens goed in te luiden dacht ik dat het wel leuk was om mijn inspiratie voor deze week met jullie te delen.

Interieur inspiratie

Omdat ik nu veel bezig ben met mijn kamer en met het inrichten daarvan heb ik veel inspiratie opgedaan op Pinterest. Dingen die ik zelf heel tof vond voor mijn eigen kamer of gewoon omdat ik het zelf heel leuk gecombineerd vond staan, haha. Ben je benieuwd en op zoek naar wat inspiratie voor je slaap/woonkamer? Kijk dan snel verder!

 

  1. Etsy

2. Katelavie

3. Homeyohmy

4. Ikea

5. Decor8blog

6. Ohmydearhandmade

7. Decoholic

8. Stijlvolstyling

Ik hoop dat je geïnspireerd  bent en zelf wat ideeën hebt opgedaan voor je interieur, ik in ieder geval wel voor mijn kamer. Als het helemaal af is komt er snel een update over en kunnen jullie het eind resultaat zien. Zelf ben ik heel blij met hoe het er nu al uit ziet!

X Lotte

Geef een reactie