Jarig!

Vandaag is het al weer 17 december en dat betekend dat ik vandaag jarig ben! Yeah now I’m 20!

Surprise!

Mijn ouders hadden een iets geregeld. Ze waren al een beetje aan het smoezen en uiteindelijk vroegen ze vrijdag of ik mee ging om iets op te halen. Iets ophalen, maar wat dan? Na een aantal keer nieuwsgierig vragen wat we dan gingen doen kwam er uiteindelijk uit dat we mijn verjaardagstaart gingen ophalen.
We gingen naar TaartjesByMe  en daar stond een prachtige Harry Potter taart!

Wauw, wat is hij mooi gemaakt! In de zwerkbal zat zelf nog een verassing verstopt, een chocolade bal met daarin  Ferro Rocher chocolade. Een leuk extraatje en dat terwijl ze eigenlijk nog vol zat om taarten te maken. Daarom vond ik het extra lief dat deze taart überhaupt was gemaakt.

In de ochtend kwam er familie langs en hebben we de taart geproefd en hij smaakte erg goed! Ik zou zeggen, woon je in de omgeving van Middelburg en zoek je een leuke verjaardagstaart? Pak je kans!
In de middag ben ik nog met mijn moeder naar een kerstmarktje geweest en hebben we lekker rond gekeken bij verschillende kramen en winkels. Oh en natuurlijk kon ik het ook niet laten om een Blond Amsterdam mok mee naar huis te komen als nog een verjaardagscadeautje voor mezelf.

Ondanks dat ik ook niks wist te vragen voor mijn verjaardag heb ik toch echt wel leuke dingen gehad! Een klein armbandje met een fotocamera, een mooie ketting en een doos met Bruynzeel potloden die ik zeker veel ga gebruiken, haha.

One Reply to “Jarig!”

  1. Fijn dat je het zo gezellig heb gehad. Leuk nog naar de markt. Wat een leuke taart zeg.

Geef een reactie