Koffie & Thee tag

Nu ik dit schrijf zit ik al s ’avonds op de bank met een kopje thee. Deze tag heb ik gezien bij VERSUS A. Eigenlijk was dit eerst enkel een koffie tag, maar omdat Suzanne zelf geen koffie drinkt hadden Suzanne en Vera besloten om er de koffie en thee tag van te maken! En omdat ik persoonlijk meer fan ben van thee kwamen dit zeker goed uit haha.

 

Met wie dronk jij je eerste kopje koffie? En je eerste kop thee? Hoe smaakte dat?

Het is niet dat ik ooit al eens echt koffie op heb, maar meestal als er al een enorme koffie smaak aan vast zit, is het iets wat ik graag over sla. Hmm, maar als ik een frappuccino van de Starbucks toch mee mag rekenen onder koffie? Dan wel..

Met wie drink jij graag koffie of thee?

Het is niet zo zeer dat ik speciaal met iemand graag thee drink, zolang het maar gezellig is! Alleen als ik echt moest kiezen en iemand zou moeten opnoemen.. dan kies ik toch wel mijn moeder of een vriendin. Ik kan gewoon niet kiezen haha.

Op welke momenten van de dag drink je koffie of thee?

Als ik thee drink is het meestal s’ avonds rond een uur of 8, even lekker bijkomen met een kop thee na een lange dag.

Wat is je favoriete koffie? En je favoriete thee?

Hmm, ik heb niet echt een favoriete smaak qua thee. Meestal neem ik wel de meest simpele smaken zoals aardbei, sinaasappel of iets als storm thee.

Wat is je favoriete koffie/theemerk?

Zelf ben ik totaal niet van de merken, maar meestal hebben we toch Pickwick of een eigen merk van de supermarkt of Xenos.

Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit, of blijf je trouw aan één soort/smaak?

Ik denk dan toch echt wel dat ik trouw blijf aan een smaak, ik wil wel eens wat uitproberen. Alleen ben ik niet zo van de bijzondere smaken.

Heb je aparte soorten soorten/smaken in huis voor je gasten?

Thuis hebben we meestal een pot of een thee doos met veel verschillende smaken, niet alleen voor ons maar ook voor de gasten. Daar maken we niet echt onderscheid in.

Waar koop jij je koffie of thee?

Meestal bij de supermarkt of de Xenos.

Hoe drink jij je standaard kopje koffie/thee?

Hmm, hier moest ik even goed over na denken haha, maar ik drink mijn thee niet te heet. Eerder tegen het bijna koud worden aan.

Wat vind jij het lekkerst bij de koffie of thee?

Gewoon een simpel koekje is al voldoende, er zijn zo veel dingen die je bij de thee kunt nemen.

Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee?

Op dit moment zeg ik meteen nooit meer koffie! Misschien dat ik later wel meer koffie zal gaan drinken.

 

Zo dit waren de vragen. Ik hoop dat je deze blog post leuk vind en misschien zelf deze tag over neemt!

 

 

Geef een reactie