Koi water brush pen

Creatief bezig zijn en steeds nieuwe dingen ontdekken is iets wat ik zelf erg leuk vind. Van markers, stiften, potloden tot verf. Het is iets wat gewoon leuk is. Je kan steeds anderen dingen en nieuwe dingen doen met de verschillende producten die je hebt verzameld. (Als je dat ook vind, raad ik je dit Youtube kanaal aan!) Vandaar dat ik ook zo benieuwd was naar de Koi Water Brush Pen! Een brush pen waar je water in moet doen, en zo met waterverf kan werken.

Koi Water Brush Pen

Zelf heb ik de Koi water brush pen en dan de medium variant. Die heb ik hier besteld voor €3,99. Je kan ook voor de large of smal gaan. Het grote verschil zit hem voornamelijk in de dikte van het penseel zelf. Om er mee te starten dacht ik dat een medium wel het handigste is. Als het bevalt kan je immers altijd nog een large of een smal kunnen halen.

Aan de slag!

Als eerste vul je de water brush pen, wat vrij logisch is, haha. Ook dacht ik eerst dat een aquarel blok handiger zou zijn. Toch beviel het me al vrij goed op een simpel teken blok!
Ik druppelde de water vanuit de pen op een van de kleuren en begon zo een beetje een kleur te krijgen. Als je de brush pen in de kleur houd die gemengd is met water neemt de pen het meteen op. Dan kan je beginnen met bijvoorbeeld teksten. Zelf heb ik een beetje proberen te hand letteren. Ook kan je er gewoon mee schilderen, het penseel is erg flexibel te gebruiken. Net zoals een echte kwast, maar dit geeft natuurlijk wel een wat ander effect.Het is zeker even zoeken hoe het werkt, hoeveel de pen opneemt en hoeveel water je moet gebruiken.

Ik vind de Koi brush pen zeker het proberen waard!

Geef een reactie