Mijn blog is een feit!

Woehoee! Eindelijk is mijn blog online en kan ik jullie meedelen dat ik vanaf nu fanatiek kan gaan bloggen. Er zijn nogal wat tegenslagen geweest in het begin en ik ben er echt lang mee bezig geweest, maar het resultaat mag er zeker wezen! Ik ben dus al een poosje bezig geweest om alles in elkaar te zetten, van de technische kant tot de creatieve kant om allerlei dingen te verzinnen voor de komende tijd om over te bloggen. En geloof mij maar, ik heb genoeg ideeën voor het komende jaar! Er zijn zo veel onderwerpen waar ik graag meer over lees en graag veel over vertel en natuurlijk zijn er velen DIY’s die ik nog wil uitproberen!

Mijn blog is ook voornamelijk een persoonlijke, lifestyle vormgeving blog wat dus betekent dat het over allerlei vormen gaat qua vormgeving met een persoonlijke twist. Dus eigenlijk: DIY, evenementen, interieur, inspiratie, mediavormgever, projecten, recepten, wekelijks en nog veel meer!

Misschien is het handig dat ik mezelf ook even snel voorstel? Hier komt het dan! Ik ben Lotte, 17 jaar en kom uit Zeeland. En volg de opleiding Mediavormgever. Eigenlijk is mijn blog ook in stand gekomen door mijn opleiding. Al een poosje heb ik verschillende blogs gevolgd en begon ik meer interesse te krijgen om het misschien zelf ook wel te gaan doen. En wat doe je als je een leuk project zoekt voor school? Juist, ik begon een blog te ontwikkelen! Het is echt niet zo simpel als ik gedacht had, websites bouwen is een klus apart als je het mij vraagt en vooral met WordPress waar ik nog geen verstand van had. Ondanks dat heb ik wel een paar hulplijnen gehad die mij goed hebben geholpen en daar ben ik ze zeer dankbaar voor!

Eigenlijk ben ik ook begonnen met bloggen omdat ik schrijven erg leuk vind, maar met mijn dyslexie vraag ik me soms wel eens af of ik er wel goed aan doe om te schrijven en om nu te gaan bloggen. Al doe ik het toch! Het kan zijn dat er hier en daar wat kleine foutjes in zitten in bepaalden stukken, dus ik hoop dat jullie daar een beetje begrip voor kunnen hebben.

 

Blog doelen:

Toch heb ik nu al een paar blog doelen opgeschreven die ik dol graag wil aanhouden voor de maanden; juni en juli.

  • Op vaste dagen bloggen, een beetje structuur in mijn leven kan geen kwaad.
  • Met de bullet journal aan de slag gaan. (Je vind hier meer informatie over op LisanneLeeft)
  • Een paar vaste bezoekers krijgen. Dat wil iedereen, toch? In ieder geval, ik wel!
  • Veel DIY’s uitproberen en zoeken om die vervolgens te delen.

Waarom ik deze doelen voor mezelf heb opgezet? Omdat ik graag een uitdaging zoek, iets wat me niet zo maar gaat vervelen. En daarbij heb ik eigenlijk ook wat structuur nodig zoals met de bullet journal en op vaste dagen bloggen bijvoorbeeld. Ik weet gewoon van mezelf dat ik als ik geen doelen of bepaalden eisen stel dat ik het laat afzwakken en dat wil ik zeker voorkomen, want bloggen is onwijs leuk.

Nu mijn blog af is, heb ik nog iets te goed van mijn vader! Ja, hij had me belooft dat als ik mijn blog zou voltooien, hij mijn moeder en mij zou trakteren op een etentje. En natuurlijk houden we hem daar aan. Ik denk dat het de wok word, aangezien we daar bijna altijd heen gaan als we uit eten gaan, haha. Maar, nu ik mezelf heb voorgesteld en wat over mijn blog en de aankomende blogdoelen heb verteld. Hoop ik dat jullie het leuk vonden en dat jullie nog eens terug keren op mijn blog om de rest te komen volgen!

Xx Lotte

Geef een reactie