Mijn meest favoriete blogs

Zelf ben ik al een tijdje actief op Bloglovin’ en leer ik zeker ook steeds meer blogs kennen. En omdat ik best wel een hele lijst volg, besloot ik om mijn meest favoriete blogs met jullie te delen! Zoals beauty,fashion, lifestyle en persoonlijke blogs.

  • A Cup of Life. ~ Shifra heeft gewoon een super leuke persoonlijkheid die je zeker in haar schrijfstijl terug vindt! En daarbij maakt ze de meest mooie DIY’s.
  • Ik ben Iris niet. ~ Dit is toch wel echt wel een hele leuke blog! Iris heeft een leuke schrijfwijzen over biologische, diervriendelijke en anderen leuke onderwerpen!
  • Lisanne Leeft. ~ Lisanne is toch echt wel iemand die bijna altijd vrolijk door het leven gaat ondanks dat ze de ziekte van Lyme heeft. Ze deelt graag mindstyle en lifestyle post met een creatieve twist.
  • Anne Solveigh. ~  Nog zo’n leuke persoonlijke blog. Anne schrijft vaak over dingen die ik zelf ook erg leuk vind, of die mij aanspreken.
  • Vera Camilla. ~ De echte beauty blogger uit dit lijstje haha. Ik moet toegeven dat ik niet erg veel van make-up af weet, maar toch vind ik het erg leuk om zo nieuwe dingen te ontdekken en soms eens wat uit te proberen. Wie niet?
  • Fashion is a party. ~ De leuke style van Suz spreekt me erg aan en haar posts op VERSUS A hebben me zeker geïnspireerd!
  • Younique. ~ Femke is ook zo’n enthousiast en leuk persoon. Ze heeft veel leuke DIY’s, recepten en leuke tips!
  • Lois Lorinde. ~ Lois haar blog is een enorme creatieve en positieve blog! Ik krijg hier zelf altijd erg veel inspiratie van en heb dan ook weer de neiging om zelf weer meer DIY’s te maken.

Geef een reactie