Mini shoplog

De afgelopen maanden heb ik niet echt heel veel spullen gekocht, een paar kleine dingetjes  hier en daar, bij de Hema en Bruna heb ik wel wat leuke dingen gescoord! Dus vandaag zien jullie een soort kleine shoplog!

Als eerste had ik dit bij de Hema gevonden, ze waren allemaal afgeprijsd dus ik kon ze echt niet laten liggen! Het schriftje met de gouden konijntjes erop was nog maar 0,50 cent en het notitieboekje zelf was €1,- En dan nog het telefoonhoesje -die nu al weer zo veel heeft meegemaakt.. zoals gezwommen in de wc..- Ja.. ik weer met mijn handig acties.. maar dat niet te min het hoesje zelf is weer schoon en was bij de Hema (Voordat dat natuurlijk gebeurd was) €5,- Die kon ik echt niet laten liggen! Ik vind hem echt heel erg leuk je kan er zelfs pasjes in doen en op de achterkant staat er nog een klein wolkje en een vogeltje met een praatwolkje. En net zoals de voorkant een soort omlijsting.

 

Zo veel mensen hadden het over de Twinmarkers en ik wil er nog eens een blog post aan wijden, ik heb er nog wat leuke ideetjes voor! Ze zijn verkrijgbaar per 3 stuks en dan in verschillende setjes bij de Action voor nog geen euro, de exacte prijs weet ik jammer genoeg niet precies meer.  Oh en dan het boek Hand letteren doe je zo! Ik moet je toegeven dat ik gek ben op lettertypes/fonts en kalligrafie. Het ziet er altijd leuk uit en het kan soms net wat extra’s geven aan je ontwerp. Ik ben er nog niet enorm fanatiek mee bezig, maar ik ga zeker aan de slag met dit boek van Karin Luttenberg. Je kan haar ook volgen op Instagram: paper_fuel, daar kan je nog wat toffe dingen zien voor het nieuwe boek en verschillende hand letteringen.

En als laatste heb ik vorige week bij de Hema nog dit enorm leuke schriftje gevonden. Die van mij was weer eens kapot gegaan in mijn tas en ik zocht er nog een die niet al te duur was omdat hij vast en zeker het niet enorm lang gaat overleven ben ik bang. Ik gebruik het ook vaak voor aantekeningen of voor een bepaald vak, dus ze zijn ook zo vol. Zoals je ziet was deze maar €1,- dus die kon ik voor een keertje niet laten liggen.

 

Ik hoop dat je het een leuke soort van shoplog vond en als je vaker zo’n soort shoplog wil zien, laat het me vooral weten!

 

Geef een reactie