Niet denken, maar gewoon doen

Iets wat al zo lang op mijn wensenlijstje stond was een tweede gaatje laten schieten. Toch had ik het niet meteen gedaan, het heeft stiekem wel een tijdje geduurd. Meer dan een jaar of langer zelfs. De laatste paar weken spookte het opnieuw door mijn hoofd heen. Zal ik het wel doen of toch niet? Uiteindelijk was het: Waarom niet? Waarom zou je het niet doen als je het zo graag wilt?

Zaterdag voor Pasen was ik in de stad met mijn moeder en zijn we gewoon naar een juwelier gegaan. Eerst niet helemaal zeker of ze het daar nog gaatjes zouden schieten. Oh en ja hoor, dat deden ze nog ook. Het leek even als of ik voor het blok gezet werd, maar ik had dat misschien wel nodig om over die drempel te komen. Niet denken, maar gewoon doen! Iets wat ik misschien wel vaker door mijn hoofd mag laten gaan, haha. Een kleine overwinning, dat was het zeker in mijn geval.

Wishlist

Oh en natuurlijk kon ik het niet laten om al naar anderen oorbellen te kijken. Ik heb niet erg veel oorbellen en echte zilveren al helemaal niet. Daarom ben ik wat gaan rond dwalen op het internet en kwam ik het een en ander tegen.

    

Alle foto’s zijn gelinkt naar de webshops, dus ben je benieuwd waar ze vandaan komen? Klink dan op de foto! x Lotte

2 Replies to “Niet denken, maar gewoon doen”

  1. Leuk , goed gedaan

    1. Wat leuk Lotte. Mooie oorbelletjes.👍

Geef een reactie