Over mij

Over mij:

Leuk dat je ook wat over mij wilt weten! Ik ben Lotte, 20 jaar oud. En iemand die dol is op schrijven, foto’s maken, tekenen of te wel creatief bezig zijn, sporten en shoppen. Momenteel doe ik de opleiding Mediavormgever op het Scalda in Vlissingen en zit ik in het tweede leerjaar. Hier heb ik gekozen voor grafische vormgeving. Natuurlijk sta ik er ook voor open om opdrachtjes aan te nemen. Dus wil je iets van een logo, flyer, magazine of een huisstijlhandboek? Ik doe het graag!

 

Lotte’ s Lifestyle Vormgever:

Lotte’ s Lifestyle Vormgever is een lifestyle- persoonlijke blog. Ik hou er van om creatief bezig te zijn, door te tekenen, schilderen en DIY’ e. Dingen zelf maken is vaak tien keer zo leuk! Stiekem ben ik altijd wel trots op wat ik heb gemaakt en ik vind het daarom ook extra leuk om dat te delen. Naast de leuke DIY’ s deel ik ook graag dingen over mijn eigen leven, mijn ervaringen en de dingen die ik mee maak.

 

Met mijn blog wil ik mensen inspireren, kleurrijk, creatief  en vooral positief door het leven te gaan. Het is niet altijd makkelijk, maar als je zelf je slingers ophangt komt het allemaal goed! Ik weet zeker niet wat mijn toekomst me gaat brengen en wat ik allemaal ga doen, maar ik neem jullie zeker mee op mijn zoektocht.

 

 

Ik hoop dat jullie veel plezier aan mijn blog beleven en er wat aan kunnen hebben!

Xx Lotte

 

Bewaren

Geef een reactie