Roomtour!

Heel de zomervakantie en uiteindelijk nog in de herfstvakantie zijn we bezig geweest met mijn kamer. Ik ben van mijn kamer naar de zolder gegaan. Ik heb veel meer ruimte en ik kon er meteen echt mijn plekje van maken. Benieuwd naar mijn kamer? Hier komt de roomtour!

Roomtour!

Ik zat eerst op de voorkamer, we wonen in een vrij simpel rijtjeshuis en ik had genoeg ruimte. Toch kreeg ik de kans om te ruilen van kamer en die heb ik met beiden handen aangepakt! Ik mocht naar de zolder, heb meer ruimte en kon daar echt alles inrichten hoe ik het maar wilde. Ik zat nu minder vast aan bepaalden hoeken en dingen die ik dan toch niet kon verschuiven. Nu zou ik het toch niet snel helemaal omgooien en ik moet zeggen dat ik mijn kamer nu eigenlijk gewoon bijna perfect vind. Echt perfect word het nooit, je kan dingen blijven veranderen, niet waar?

Foto’s:

En dit is mijn kamer geworden! Ik ben er echt super blij mee. Een vriendin van me noemde het al zo wat een Pinterest kamer, al vind ik dat reuze mee vallen, haha. Ik ben benieuwd wat je van mijn kamer vond! X Lotte

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie