Rosefield tribeca horloge

Iets waar ik mijn oog al een lange tijd op had was een Rosefield tribeca horloge. Ze zien er zo mooi en chique uit en daarbij had ik nog niet echt een geheel goed horloge wat lang mee zou gaan. Wat ik niet had verwacht is dat ik het horloge voor mijn verjaardag kreeg! Ik moet zeggen dat ik meteen helemaal verliefd was op dat horloge en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee.

Rosefield tribeca horloge

Op de site van Rosefield zelf zijn verschillende horloges te vinden en ik heb al snel gekeken of ze ook een winkel bij ons in de buurt hadden. Jammer genoeg is Zeeland niet zo heel aantrekkelijk voor zulke bedrijven en kon ik niet even naar de winkel om hem uit te zoeken. Als ik er eenmaal een zie en ik weet dat het hem is kun je gewoon bijna niet fout gaan, haha. Vandaar dat mijn ouders wisten welke ik wilde en omdat hij op mijn verlanglijstje stond. Ik ben zo blij met dit horloge dat ik het graag met jullie wilde delen!

 

 

 

Ik hoop echt dat dit horloge lang mee gaat en ik er nog veel plezier aan ga beleven, iets waar ik eigenlijk niet echt over twijfel haha. Het horloge zit perfect en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding.Plus het heeft een mooi lederen bandje dat na een paar dagen al soepeler word en zo goed om je pols valt. Je kunt er goed op klok kijken en is vrij duidelijk. Het heeft een mooi glas en eerlijk gezegd gewoon heerlijk simpel.
Dit was het weer voor deze keer x Lotte

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

One Reply to “Rosefield tribeca horloge”

  1. !!!! leuk hoor

Geef een reactie