Social Media TAG

Deze TAG kwam ik tegen op VERSUS A, en eigenlijk vond ik hem wel heel toepasselijk om te doen. Tegenwoordig zit iedereen op social media en is het niet meer weg te denken! Dus vandaar dat ik deze heb overgenomen.

 

Welke social media kanalen gebruik je?

Ik gebruik: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, We♥It, Bloglovin’, Youtube, Snapchat en Whatsapp.

Wat zijn je favoriete social media kanalen?

Mijn favoriete social media kanalen zijn dan toch wel Instagram en Pinterest. En ik vind het gewoon leuk om inspiratie op te doen voor een project of een idee nog iets beter beeld te geven bij Pinterest.

Wat is je minst favoriete social media kanaal?

Eigenlijk heb ik niet perse een minst favoriete kanaal, alleen als ik er dan toch één moet kiezen ga ik voor Twitter. Omdat ik af en toe gewoon niet weet wat ik er allemaal op moet zetten en omdat Twitter steeds meer lijkt te verkleinen. Er stoppen vaak mensen en het lijkt of er steeds minder over blijven voor mijn gevoel dan.

Welke gebruik je eigenlijk te weinig?

Snapchat, ik heb het wel en ik gebruik het zo af en toe om een leuke foto te sturen naar iemand anders. Alleen gebruik ik het haast niet heel de dag door en zet ik bijna nooit wat in mijn verhaal, dat is iets wat ik wel meer kan gaan doen.

Wat vind je irritant op social media?

De spam van reclames of juist dat anderen onder elkaar continu lopen af te kraken. Ik snap best dat er wat kritiek kan zijn en dat je niet alles even leuk vind, maar ik vind wel dat je niet alles en iedereen de grond in moet boren.

Hoe vaak per dag zit je op social media?

Heel de dag door, ik denk dat iedereen dat wel heeft. Vaak gebruik ik We♥It en Pinterest ook voor mijn opleiding om ideeën op te doen of een moodboard samen te stellen of leuke fonts te vinden die je misschien nog kan gebruiken.

Meldingen aan of uit?

Aan. Puur omdat het handig is en je zo kan zien wie je een berichtje stuurt en of iets leuk gevonden wordt. Al ligt het ook aan welk kanaal en wat voor melding je bij wat krijgt. Als het om een Like per persoon per keer gaat en je zou bijvoorbeeld 2000 volgers hebben zou ik gek worden van de meldingen en mijn telefoon zou het ook al helemaal niet aan kunnen.

Emoji’s, wel of niet?

Wel! emoji’s zijn gewoon van die dingen die ik graag gebruik, niet te veel. Het ligt ook aan de situatie natuurlijk. Zolang je ze maar een beetje met maten gebruikt, haha. Ja, ik zou er geen 20 gebruiken waar je er ook makkelijk 1 tot 3 emoji’s kan gebruiken.

Hashtags, wel of niet?

Eigenlijk gebruik ik niet zo veel hastags. Ik gebruik het af en toe eens op Twitter en op Instagram zodat mijn volgers of anderen die mij willen volgen een beetje een indruk hebben waar ik graag dingen over post.

Welk social media kanaal denk je dat als eerste verdwijnt?

Twitter of Facebook. Zoals velen anderen ook zeggen gaan de twee een beetje achteruit en bij Facebook lijken er steeds meer onmogelijke regeltjes te komen waar je je aan moet houden of die ze invoerden zoals de privacy instellingen.

Wat zijn je favoriete accounts om te volgen?

Hmm, er zijn zo veel leuke accounts die ik volg en die iedereen zou moeten volgen.

Dan ga ik toch voor de deze Instagram accounts: Shifrajumelet, Handmadefont, Annesolveignl, Martiniii10 en Ikbenirisniet. Er zijn nog zo veel leuke acounts die ik volg en die ik wil delen, maar dit waren vrijwel de eerste die in me opkwamen.

Dit waren de vragen, ik hoop dat je het leuk vond! Xx Lotte

Geef een reactie