TGIF weekend TAG!

Bijna vakantie! Ja, nog even deze schooldag af ronden en dan heb ik een weekje vakantie. Een week vol uitrusten en plannen. Al moest ik vandaag nog wat puntjes op de i zetten voor mijn project, een huisstijlhandboek die ik na de vakantie ga opleveren. Om de vakantie en het weekend goed in te luiden leek het me leuk om weer eens een TAG te doen. Niet zo maar een TAG, de weekend TAG!

It’s  weekend TAG!

Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
Zaterdag en zondag zijn wel echt de dagen waarop ik vrij ben en lekker weekend kan houden. Door de weeks zit ik gewoon op school, al vallen die dagen ook best wel mee en vrijdag ben ik lekker vroeg uit.

Hoe laat sta je op in het weekend?
Hmm, dat verschilt wel behoorlijk veel moet ik zeggen, haha. Als ik weg moet of iets ga doen kan ik gewoon vroeg opstaan. Al heb ik ook wel dagen waarin ik uitslaap en dat is dan echt hoogstens tot 10:00. Doornroosje ben ik alles behalve in dat opzicht.

Hoe ontbijt je in het weekend?
Als ik laat uit bed ben sla ik gerust mijn ontbijt over. Hoewel als ik wel echt ontbijt het vaak wat simpele crackers zijn met hagelslag en kaas. Niet heel bijzonder eigenlijk, maar wel lekker!

Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Vaak op de zaterdag ga ik wel iets doen zoals de stad in, afspreken en noem het maar op. Vaak plan ik dan ook nog wat huiswerk in al kan dat ook doorschuiven naar zondag. Op zondag blog ik vaak, ben ik creatief bezig. Daarnaast vind ik het leuk om dan vaak ook naar het bos of het strand te gaan, er even tussen uit lekker uitwaaien met onze hond Loebas.

Wat doe jij het liefst in het weekend?
Het liefste een lekker relax weekend! Een dagje creatief bezig zijn (DIY’s, fotograferen en teken bijvoorbeeld) of een film/serie kijken. Al is erop uitgaan ook altijd erg leuk!

Wanneer plan jij activiteiten voor het weekend?
Sommigen afspraken maak je al van te voren, staan al een tijdje in mijn agenda. Anderen komen er in de week zelf bij of op de dag zelf. Nog even snel daar heen of dat doen, wie weet wat de dag nog brengt.

Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
Soms wel, dan heb ik nog een project waar ik wat voor wil doen, of een maatschappelijk vak waar ik bij achterloop die ik dan wil inhalen en dan nog voor examens. Door de weeks kan ik ook veel doen, dus dan valt het in het weekend wel weer mee gelukkig.

Hoe laat ga je naar bed in het weekend
Hmm, ik denk dat het meestal rond een uur of 23:00 is. Het licht een beetje wat je doet, maar vaak ga ik niet al te laat mijn bed in, haha.

Hoe ziet jouw weekend eruit? Laat het vooral achter in de comments! x Lotte

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie