Twin Markers van de Action + DIY

Bijna iedere DIY’er zal en moest de Twin markers van de Action bemachtigen! Zo leek het wel, ik heb ze op verschillende blogs voorbij zien komen. Zo zag ik ook een paar er leuke DIY mee maken en eerlijk gezegd raakte ik op mijn beurt ook ontzettend nieuwsgierig naar die stiften. Jij ook? Lees dan snel verder!

 De Twin markers

Toen ik in de Action stond en de Twin markers zag dacht ik eerst dat het misschien wel iets was voor kalligrafie, maar dat idee viel al meteen weg. De eerste keer had ik enkel de paarse variant gekocht om te kijken wat ik er nu mee kon. Want als je ze nou allemaal koopt en er uiteindelijk niks mee doet of kan? Dan is dat enorm zonde. Ik ben daarna rond gaan kijken op het internet en zag dat sommigen er DIY’s mee deden. Of juist veel mee kleuren en dat juist een super leuk effect gaf!

Je kan ze kopen bij de Action voor zo’n €0,95 per pakje. Er zijn 6 verschillende pakjes verkrijgbaar met daarin 3 stiften per set. Zelf heb ik er maar 5 gekocht omdat op er op dat moment die andere kleur niet verkrijgbaar was.

Het leuke hieraan is dat als je meerderen kleuren hiervan gebruikt, het in elkaar overloopt en je ook een soort ombre effect mee creëert. Dus als je schaduw wilt creëren in je tekening kan je dit wat gemakkelijker doen. Ik ga er zelf nog mee aan de slag! Als ik er wat mee heb gemaakt laat ik het wel snel weten op de blog! Of op Instagram.

 

Naast dat het echte alcohol stiften zijn zitten er twee kanten aan de Twin Markers, je hebt een “fine” kant dus een dun klein stiftje en een “broad” kant die in dit geval breder is en schuin loopt. Het zijn eigenlijk simpel gezegd alcohol stiften. Je kan er goed mee kleuren en ze geven allemaal goede pigment af. Een enorme plus punt!

 

DIY

Ik moet eerlijk zijn dat ik deze DIY niet zelf heb verzonnen. Ik heb ze gezien op EliseDingen haar Youtube kanaal in dit filmpje. In ieder geval vond ik het een super leuke DIY! Dat was iets wat ik zelf ook erg graag wilde uitproberen.

Wat heb je nodig?

♥ Etiketjes/ labels

♥ Twin markers

♥ Fineliners (Zelf gebruikte ik pigma liners)

Wat je moet doen is vrij simpel, je kan de etiketten kleuren naar jouw zin, gewoon 1 kleur, ombre effect, stipjes, streepjes.. noem maar op! Als je dat gedaan hebt kun je met fineliners verschillende korte en leuke woorden op de etiketten schrijven. Zoals YAY! Hooray, Hello, Boo!

Als je dat gedaan hebt heb gedaan kun je ze gebruiken als stikkers, zo heb je originele stikkers die je kunt gebruiken voor je To do lijstje of juist voor in je agenda. Ik hoop dat jullie een beetje een goede indruk hebben gekregen over de Twin markers en ik zou zeggen ga ze snel halen bij de Action!

Tadaa! Dit zijn mijn stikkers geworden. Ik hoop dat je er iets aan had en ik zie je de volgende keer hopelijk weer op mijn blog. X Lotte

Geef een reactie