What’s in my schoolbag?

Op 1 september was mijn eerste schooldag van het tweede leerjaar als Mediavormgever. Vorig schooljaar heb ik gekozen voor de grafische richting en daar ga ik me dus meer op richten, maar wat zit er eigenlijk allemaal in mijn schooltas? Wat heb je nu echt nodig als je deze studie volgt? Dat laat ik jullie in deze blog post zien!

Natuurlijk mijn tas zelf, hij komt van Duifhuizen en is van de nieuwe schoolcollectie. Ik had wel een goede tas, alleen die is wat versleten en ging al behoorlijk lang mee en omdat mijn laptop er nauwelijks in pasten was hij wel toe aan vervanging. Vandaar deze super leuke tas met veertjes patroon en stippen, het merk is Herschel en persoonlijk vind ik dat ze echt hele leuke tassen hebben! Mocht je dus een goede, stevige en handige schooltas zoeken? Ik raad ze echt aan!


In het voorvakje van mijn tas zit niet echt heel veel, alleen mijn portemonnee en mijn meter. Mijn meter is voor mijn diabetes zodat ik mijn bloedsuiker in de gaten kan houden. En zo en nu zit er ook iets van een spiegeltje of een lipstick in. Er kan niet echt heel veel in het voor vak, maar voor mijn doen past er net genoeg in. Het is maar hoeveel je der in kwijt wilt natuurlijk!

In het grote vak zelf zit praktisch alles wat ik nodig heb. En bij het laptop vak zit mijn laptop en mijn tekentablet, wat eigenlijk best logisch is haha.

Daarnaast heb ik nog het normale, zoals boeken voor bijvoorbeeld Engels of Nederlands. Alleen in dit geval had ik er nog geen nodig dus had ik enkel mijn dummyboek mee, voor schetsen en een makkelijke collegeblok. Plus mijn agenda voor dit jaar, waar ik werkelijk alles in kan noteren omdat er echt veel ruimte in staat voor notities, roosters enzovoort. En om niet te vergeten mijn etui, oortjes en een mapje waar de lossen papieren in kunnen voor verschillende vakken.

En wat er allemaal in mijn etui zit? Van alles, echt van alles. Ik heb een doosje met potloden van 2h tot 6b en een doosje met kleurtjes. Verder nog een geodriehoek, puntenslijper, pennen, een lijm stift, gum, schaar, fineliners, gum en een USB-stick.

En dit is eigenlijk alles wat ik hele dagen mee naar school neem en waar ik mee werk als Mediavormgever!

Xx Lotte

Geef een reactie