Wishlist december

Het is al weer december, het jaar is gewoon ontzettend snel gegaan en ik kan nu al niet meer wachten op de Sinterklaas en de kerst! De gezelligheid, met je familie zitten en dan oud en nieuw vieren om vervolgens weer helemaal nieuw 2017 in te gaan! In deze maand moet ik altijd de meeste cadeautjes verzinnen, wat wil ik dit jaar hebben? Voor Sinterklaas en mijn verjaardag in mijn geval dan. Ben jij toevallig nog op zoek naar leuke dingen voor op je wishlist? Kijk dan snel verder!

Wishlist:

♥  1    Instax Fudji Mini 8 tasje. Ik heb zelf nu al een tijdje een Instax Fudji Mini 8 en die bevalt me echt heel erg goed! Alleen ik vind het een beetje eng om hem nu mee te nemen, dus een beschermend tasje is zeker heel erg handig!
♥  2   Polaroid foto’s voor de Instax. Deze foto’s gaan zo snel op en zijn altijd zeer welkom, haha.
♥  3   Boek Shoot van Anki Wijnen. Ik ben zo benieuwd naar dit boek, ik heb zo veel verschillende verhalen gehoord. Plus omdat ik nog een beetje zoekend ben en een beginnelinge met mijn nieuwe spiegelreflex camera, ben ik benieuwd of het mij een stukje verder helpt.
♥  4   Heel Holland Bakt boek! Ja, wat moet ik hier nou nog over zeggen? Ik ben echt fan van het programma en vind het zelf ook erg leuk om te doen, dus kom maar op met dat boek!
♥  5   Sharpies. Al tijden zie ik Sharpies voorbij komen bij blogs en verschillende DIY’s. Je kunt er zo veel mee doen en dat is de reden dat ik ze graag uit wil testen.
♥  6   Doodle Date Etui. Al een tijdje ben ik best wel fan van het Youtube account Doodle Date van twee Engelse youtubers. Ze tekenen veel met zo veel verschillende dingen dat het me elke keer inspireert om meer uit te proberen.
♥  7   Ecoline. Ik wil echt zo graag weer eens dingen met ‘inkt’ gaan uitproberen en ecoline heb ik nog niet in mijn bezit.
♥  8   Watercollor – aqarell blok. Zelf heb ik zo veel schetsboeken, dummy’ s en teken blokken, maar zo’n blok is toch wel heel erg handig. Zo voorkom je dat het papier het laat vloeien en je van die lelijke vlekken krijgt.
♥  9   Statief voor de Canon EOS 600 D. Het lijkt me zo handig om een statief te hebben, dan kan je misschien wat stabieler foto’s maken en kan ik misschien iets meer spelen met invalshoeken.
♥  10 Koptelefoon van Fresh ‘n rebel. Wauw! Ik ben verliefd op deze koptelefoon! Vooral in het ‘mintgroen’. Haha, hij is gewoon ontzettend gaaf. En hij is draadloos, iets wat ik super handig vind. Dan heb je niet heel de tijd dat irritante snoer om je heen zitten die toch maar in de knoop komt.
♥  11  De CD’s van Shawn Mendes en Sia! Ik ben echt dol op die albums.

Wat staat er op jouw wishlist voor december? Ik ben benieuwd!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie