Wishlist zomer 2016

Ben ik de enige die door het gehele jaar zo veel op een wishlist heeft staan en als het zo ver is helemaal niks weet te verzinnen? Nu ik van kamer aan het veranderen ben heb ik zo veel dingen die ik in mijn nieuwe kamer wil dat ik daar alleen al een mega wishlist van kan maken haha. Ben je benieuwd naar mijn wishlist? Lees dan snel verder!

♥ Platenspeler

Gewoon muziek draaien en dat dan nog wel op een leuke manier. Niet al die gedownloade muziek of de lijsten van Spotify, gewoonweg muziek draaien op de ‘ouderwetse’ manier. Vandaar dat deze Platenspeler op mijn wishlist staat.

 

♥ Posters en lijsten

Posters, lijsten, foto’s… ik vind het vrij lastig wat ik nu op mijn muren ga hangen. Na een tijdje het internet te hebben afgezocht ben ik op Desenio gekomen en ik weet bijna wel zeker dat ik er een paar ga bestellen!

 

♥ Metalen opbergbak

Nu zal je vast wel denken: wat moet je nu weer met een opbergbak? Je zult er vast wel meerderen hebben. Dat is zeker waar, maar voor mijn sjaals en wat overige dingen kan ik deze best goed gebruiken op mijn kledingrek. Waar je hier overigens een DIY van kunt zien.

 

♥ Kussens

Het is misschien omdat ik dol ben op het motief en omdat ik het gewoon leuk vind staan bij de rest van mijn interieur, maar hoe geweldig zijn deze kussens dan? I love it! Meer kan ik er eigenlijk gewoon niet van maken, haha.

 

♥ Letterverlichting

Een leuke decoratie en een sfeer lamp in één, wat wil je nog meer? Ik ben er nog niet over uit of ik er nu een zelf ga maken in de letter L of dat ik nog verder ga kijken in verschillende winkels of ze daar misschien een toffe verlichting hebben in dezelfde stijl.

 

♥ Spiegel reflex camera

Iets wat ik al super lang wil is een spiegel reflex camera, om betere foto’s te maken, om mezelf beter te ontwikkelen en omdat mijn camera die ik nu heb niet helemaal naar mijn zin is. Ik kan me daardoor mateloos irriteren als hij het verkeerde blijft scherp stellen en als de foto achteraf toch niet zo goed en mooi scherp was als ik had gedacht. Natuurlijk moet je jezelf verbeteren en moet het ook in je zitten om mooie foto’s te maken. Niet iedereen kan zich immers een fotograaf noemen en ik al helemaal niet haha. Hoe tof ik het ook vind om te doen!
Hebben jullie ook nog wensen? Ik ben benieuwd!

X Lotte

Geef een reactie