Zomervakantie #Update

Blog Zomervakantie #Update


Hoi, dat is even geleden zeg! Ja, ik ben erg druk bezig geweest de afgelopen tijd en daardoor is het bloggen er een beetje bij ingeschoten. Ik heb nu vakantie en ben klaar met mijn stage, vandaar dat ik jullie nu weer bij kan praten in dit artikel.


Mijn laatste school weken zijn alweer omgevlogen, ik heb mijn stage afgerond en ben bijna klaar met mijn laatste project. Nu staat dat even stil en heb ik vakantie whoohoo! Wat ga ik allemaal doen in de komende zes weken? Ik heb best veel dingen die ik wil gaan doen en aanpakken. Of het allemaal gaat lukken in deze zes weken weet ik niet, maar ik ga zeker een heel eind proberen te komen.

 

Blog

Voor mijn blog wil ik ook nog wat dingen veranderen zoals een nieuwe lay-out en een nieuwe domeinnaam. Ik wil dol graag mijn eigen lay-out maken en dan vanaf begin tot einde. Dit staat dus ook op mijn to-do lijstje en daarbij wil ik veel meer gaan bloggen dan dat ik eerst deed. Ik ga mijn blog opnieuw en beter opbouwen dan dat ik voorheen heb gedaan. Een nieuw begin kan je dit wel noemen.

 

Kamer

Van kamer ruilen! Ja, ik ga van mijn kamer naar de zolder toe. Zo kan ik mijn eigen plekje helemaal opnieuw behangen, verven én inrichten. Het wordt een hele klus om alles af te ronden en om bepaalden dingen te maken, maar met een paar DIY’s en het zoeken naar leuke meubels en accessoires komt het vast wel goed haha.
Wat ga jij doen deze zomervakantie? Ik ben benieuwd!

 

X Lotte

Geef een reactie